Wat heb je nodig (voor twee personen):
twee
dikke ham- of varkenslappen
plakjes
achterham
plakjes
kaas
varkensvleeskruiden
paneermeel
cocktailprikkers
om het vlees me vast te zetten
Snijd de hamlappen in, tot ongeveer driekwart van de hamlap. Nu heb je een flapje op de hamlap, die je open en dicht kunt slaan. Leg in dat 'envelopje' een plak ham en een aantal plakjes kaas (zoveel als past). Vouw de hamlap weer dicht en zet vast met een aantal cocktailprikkers.
Roer
de varkensvleeskruiden door een laagje paneermeel in een diep bord.
Haal de cordon blue's erdoor en laat even rusten in de koelkast.
Verwarm
een koekenpan met een klontje boter en bak de cordon bleu's op
middelhoog vuur in zo'n 15 á 20 minuten gaar. Keer regelmatig.
Ik
serveerde mijn cordon bleu's met gekookte nieuwe aardappels met een
beetje jus en sperzieboontjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten