Mijn 'Caprese' |
Hoe maak je die? Je hebt nodig: mozzarellabolletjes (te vinden in het smeerkaas en speciale kazen schap in de grotere supermarkten), ronde cocktailtomaatjes, een paar blaadjes basilicum, olijfolie, witte wijazijn, zout en peper en (cocktail)prikkers.
Scheur de basilicumblaadjes tot kleine stukjes en meng dit in een kommetje met een flinke eetlepel olijfolie en een theelepel witte wijnazijn. Breng op smaak met zout en peper. Dit is de dressing voor de tomaat en mozzarellabolletjes. Pak de prikkers erbij en prik de cocktailtomaatjes met de mozzarellabolletjes eraan. Dit kan om en om, de keuze is aan jou! Sprenkel de dressing erover en serveren maar!
Hieronder wat creatieve voorbeelden van foto's van internet over hoe je de 'Caprese' ook zou kunnen serveren.
Mozzarellabolletje in een tomaatje |
Om-en-om met veel basilicum |
In een glaasje |
Mozzareallaschijfje tussen de tomaat |
Helemaal hip op een stokje! |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten