dinsdag 11 september 2012

Lekkere snelle snack van Rudolph

Deze snack-tip heb ik van Rudolph van Veen, die hij deelde in zijn programma 'Rudolphs Bakery' te zien op op 24Kitchen. Het is een soort zelfgemaakt kroket/ragoutbroodje welke je in no-time op tafel hebt staan.

Voor twee personen: verwarm de oven voor op 180 graden. Laat twee kroketten iets ontdooien en leg twee plakjes (roomboter) bladerdeeg uit. Leg de kroketten op de plakjes bladerdeeg en smeer de rand in met wat losgeklopt ei. Rol vervolgens de plakjes op met de kroket erin en druk goed aan. Smeer de randen ook in met wat losgeklopt ei en druk vervolgens de zijkanten goed dicht met een vork. Leg op bakpapier en bak vervolgens een minuut of 20 á 25 in de voorverwarmde oven. Serveer bij een kom soep, bij een patatje mayo of zoals ik deed, bij rösti-rondjes met worteltjes en doperwtjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten